Некој ми велат, никогаш не се вљубувај во Италијанка. Премногу е темперамента и своеглава. Велат…Пази се, не си играј со оган.
– А зошто да не? Зар не е поразумно да го послушам срцето!?
Не само добар автомобил. Алфа Ромео создаде и одлична реклама, со одлично сценарио. Како и многу пати претходно, Италијанците покажаа дека се навистина одлични мајстори и кога станува збор за комерцијалните видеа. Доказ за тоа е и последната реклама на Алфа Ромео која се врти низ телевизиите во Македонија.
А за тоа дали е поразумно да го послушате срцето или не, погледнете во продолжение.