Компанијата за трговија за трговија на мало со нафтени деривати Детоил објавува оглас за вработување за три работни позиции во Демир Капија.

Првата работна позиција е пумпаш, а за оваа позиција потребни се следните квалификации:

 • ССС
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутери
 • Основно познавање на англиски јазик

Повеќе за оваа работна позиција и аплицирањето прочитајте ТУКА.

Втората работна позиција е предвидена за готвач, а за оваа позиција потребни се следните квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност
 • Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат како предност
 • Смисол за модерно декорирање

Повеќе за оваа работна позиција и аплицирањето прочитајте ТУКА.

Првата работна позиција е келнер, а за оваа позиција потребни се следните квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Основно познавање на компјутер

Повеќе за оваа работна позиција и аплицирањето прочитајте ТУКА.