Мотоцентар, застапник на BANDAG, NOKIAN, TIP TOP и други познати светски брендови објавива оглас за вработување на автомеханичар/сервисер.

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Претходно работно искуство во областа како автомеханичар ќе се смета за предност
  • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)

Повеќе околу условите и аплицирањето прочитајте ТУКА.