Olympia Motors вработува:

  1. АВТО-МЕХАНИЧАР
  • Стручно образование
  • Познавање и способност за сервисирање на возила
  • Претходно работно искуство
  1. ПОМОШНИК АВТО-МЕХАНИЧАР
  • Стручно образование

3. СЕРВИСЕН СОВЕТНИК

  • Познавање на автомобили
  • Англиски јазик
  • Високи комуникациски вештини

 

Пријави со назнака за кое работно место аплицирате, пратете на vrabotuvanje@olympiamotors.com.mk  најдоцна до 15.05.2018

 

Ви благодариме,

Olympia Motors тим