Одлично е чувството кога за тест го имате новиот VW Arteon, а уште повеќе кога со него имате и секси Украина. Украинец од средна возраст направи 20 минутно аматерско видео за тоа како го тестира моќниот модел на германскиот производител.

При тоа, во текот на 20те минути заедно со една Украинка младото момче преку неколкуте пози на Украинката ја демонстрира пространоста во овој нов модел. Како сето тоа изгледаше погледнете во видеото во продолжение.