Дали е возможно автомобил да стартува на -31°C, а при тоа да не е Lada? Еден сопственик на Opel Insignia од Словачка направи видео за тоа како стартува неговиот автомобил на оваа минусна температура.

Како сето тоа изгледаше погледнете на видеото во продолжение.