Инструкторот за борачки вештини Маркус Хас, олимпијката Лоренс Балдауф и Skoda Octavia Combi RS 245 се актерите во несекојдневното видео објавено под името “Фати ја стрелата”.

Демонстрацијата на брзина на Skoda е сликовито претставена во видеото во кое Балдауф со огромна брзина “лансира” стрела додека Хас во возило на Skoda се обидува да ја фати. Како сето ова изгледа погледнете на видеото во продоление.