Со адреналинско возење преточено во речиси едно минутно видео, Lotus прославува 70 години постоење. На приватната тест стаза на Lotus во Хетел, британскиот производител со два модели и со дрифтање ја испиша бројката 70 токму во чест на годишнината.

Видеото е поставено на официјалниот YouTube канал на производителот, а можете да го погледнете во продолжение.