Среќа во несреќа за една жена од кинескиот град Џинхуа. Имено оваа неименувана жена беше прегазена од камион откако возачпаркиран на лентата за паркирање отвори врата по што ја турна жената со нејзиниот скутер под камионот.

Возачот на камионот неможејќи да ја избегне несреќата ја прегази жената со задните тркала. На среќа на жената, таа го преживеа овој инцидент, и тоа токму благодарение на одличната кацига која ја апсорбираше тежината на камионот.

Како изгледаше сето ова погледнете на снимката во продолжение.