И да, звучи како вистинска лудост доколку тоа го направил на јавен автопат за време на вообичаени гужви. Сепак овој возач Радим Пасер е задолжен за тестирање на крајните можност на Bugatti Veyron достигнал брзина од 402.5 км/ч што може слободно да се каже дека претставува неверојатен подвиг.

Да биде сето ова уште поневообичаено, Пасер е познат чешки бизнисмен кој има збирка од бројни автомобили вклучувајќи и Bugatti. Оттука и неговата желба за овој подвиг токму со еден од најбрзите автомобили во светот.

Како изгледаше сето тоа можете да погледнете од видеото во продолжение.