Gulf бензинските пумпи објавија оглас за вработување на продавач/ка на бензинска пумпа во Скопје.

Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност, а како потребни квалификации се наведуваат и располагање со комуникациски вештини и љубезност како и подготвеност за работа во смени.

Повеќе за овој оглас и аплицирање на истиот прочитајте ТУКА.