Познатата словенечка транспортна фирма RedSped објави оглас за вработување на возачи со Ц и Е категорија.

Атрактивна заработувачка, редовна плата, дневница плус бонуси, платени патни трошоци нагоре и надолу, редовно осигурување се дел од условите кои ги нуди оваа компанија.

На огласот може да се аплицира и со македонска документација за работа во Европската Унија.

Повеќе за огласот, условите и аплицирањето прочитајте ТУКА. Крајниот рок за пријавување е 18.07.2019.