Ланецот на супермаркети Ramstore објави оглас за вработување на возач со Ц категорија.

Како потребни квалификации во огласот се наведуваат: минимум средно образование, задолжително работно искуство на иста или слична позиција како и возачка дозвола Ц категорија (активен возач).

Повеќе за огласот, условите и аплицирањето прочитајте ТУКА. Крајниот рок за пријавување е 10.07.2019.