Ланецот на бензински станици Gulf објави оглас за вработување на раководител на бензинска пумпа и продавач за својата станица во Гевгелија.

За позицијата раководител на бензинска пумпа претходното работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност. При тоа како одговорности се наведуваат: раководење со работата на бензинската пумпа, комплетно одржување на апаратите за точење на гориво и прием на гориво.

Повеќе за овој оглас и аплицирање на истиот прочитајте ТУКА.

За продавач/ка како потребни квалификации се наведуваат: претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност, располагање со комуникациски вештини и љубезност како и подготвеност за работа во смени.

Повеќе за овој оглас и аплицирање на истиот прочитајте ТУКА.

Двата огласи се активни заклучно 17.07.2019 година.