Bottle Cap предизвикот зазема голема популарност. На Instagram, Twitter, Facebook и другите социјални мрежи постојано се појавуваат видеа со овој хаштаг.

Во трендот се приклучи и MV Agusta каде во краткото видео се гледа успешно спроведениот предизвик. Важен е мотоциклот, но уште повеќе и возачките способности, се сложувате нели?