Можеби не сите, но повеќето од нас и тоа како сакаат да при голема брзина наеднаш префрлат во рикверц, чисто од љубопитност.

Сега нема потреба тоа да го правите бидејќи некој друг ќе ја реши оваа љубопитност.

Едноставно погледнете го видеото во продолжение и дознајте што се случува ако при 100 км/ч префрлите во рикверц.