Фабриката Карпош од Скопје распиша оглас за вработување на возач на шлепер со Е категорија.

Како потребни квалификации се наведуваат:

  • средна стручна спрема,
  • претходно работно искуство на истата позиција како и
  • возачка дозвола Е – категорија.

Последен рок за пријавување е среда, 31.07.2019 година.

Повеќе за огласот и начините за пријавување прочитајте ТУКА.