Детоил Куманово има потреба од возачи со Ц и Е категорија. За таа цел распишан е оглас чиј рок за пријавување трае до 08.08.2019 година.

Завршено средно образование, пожелно претходно работно искуство, основно познавање на работа со компјутери како и возачка дозвола Ц и Е категорија се потребните квалификации барани од страна на компанијата.

Дел од одговорностите и задачите се: достава и земање на повраток роба, одговорност за навремена и точна достава на робата до крајната цел, одговорност за товарената и вратената роба во возило, одговорност за протокот на документација…

За преглед на целосниот оглас и аплицирање притиснете ТУКА.