Компанијата за трговија за трговија на мало со нафтени деривати Детоил објавува оглас за вработување за возачи на камиони.

ВОЗАЧ НА КАМИОН СО Ц И Е КАТЕГОРИЈА

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Пожелно претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Основно познавање на работа со компјутери
 • Возачка дозвола Е категорија

Повеќе за оваа работна позиција и аплицирањето прочитајте ТУКА.

ВОЗАЧ НА КАМИОН СО Е (АДР) КАТЕГОРИЈА

Потребни квалификации:

 • Возачка дозвола ,,ЦЕ” категорија
 • Професионална компетентност за возач
 • АДР сертификат за возач
 • Искуство со возење на камион сo течни материи низ Европа
 • Основно познавање на Англиски јазик

Повеќе за оваа работна позиција и аплицирањето прочитајте ТУКА.

ВОЗАЧ НА КИПЕР

Потребни квалификации:

 • Средна стручна спрема
 • Пожелно работно искуство во возење кипер
 • Електронска картичка за тахограф.

Повеќе за оваа работна позиција и аплицирањето прочитајте ТУКА.

Последниот рок за аплицирање е 20.08.2019