Најголемиот ланец на бензински пумпи во Македонија, Макпетрол објави оглас за вработување на самостоен референт во одделението за развој и енергетски решенија.

Кандидатот треба да ги исполува следните услови:

  • Завршено високо образование – Електро факултет;
  • Работно искуство од најмалку 2 (две) години;
  • Познавања на Законот за енергетика и подзаконските акти поврзани со електричната енергија;
  • Одлично познавање на Microsoft Office;
  • Познавање на англиски јазик;
  • Возачка дозвола Б категорија.

Висината на основната плата изнесува 26.500 денари. Огласот е отворен до 13.08.2019 година.

Повеќе за огласот и начинот на аплицирање прочитајте ТУКА.