Auto Addiction на својот YouTube канал објави 10 минутно видео со совети што не треба да правите доколку некогаш се најдете да возите на популарната германска патека Нирбургринг.

Претекнување на опасен начин, бркањето рекодри, возењето по судар, стоењето на патека, дрифтањето и возењето како манијак се дел од работите кои не треба да ги правите односно совети кои треба да ги почитувате.

Советите придружени со причини зошто тоа не треба да го правите е прикажано во продолжение.