Не само престиж, поседувањето на ултра спортски автомобил може да ви помогне и да заштедите, особено ако патувате на подолги релации.

Начинот на заштеда ни го демонстрираше Едмонд Монди, сопственик на Lamborghini Murcielago кој не плати патарина во Италија. Тоа му успеа многу едноставно искористувајќи ја висината на автомобилот и висинат на поставената рампа.

Овој негов потег во насмеа снимателот кој снимката ја објави на YouTube, а потоа Едмонд Монди и на својот Instagram профил.