Игнорирањето на хоризонталната и вертикалната сигнализација може скапо да ве чини, а тоа најдобро го знае еден мотоциклист од Детроит.

Како што пренесува Carscoops, тој со својот мотоцикл игнорирајќи ги знаците кои предупредуваа на градежни активности, продолжил да вози, а во еден момент се закопал со мотоциклот во свежиот бетон.

Како изгледаше сето тоа, можете да погледнете на видеото во продолжение.