Една од најуспешната странска директна инвестиција, а воедно и компанија која оперира во Македонија, VanHool објави оглас за повеќе вработувања и тоа:

 • ЗАВАРУВАЧИ/БРАВАР
 • АВТОЕЛЕКТРИЧАРИ
 • ТЕХНИЧАР ЗА ГРЕЕЊЕ, ВЕНТИЛАЦИЈА И КЛИМАТИЗАЦИЈА (HVAC)
 • АВТОМЕХАНИЧАРИ
 • АВТОЛИМАРИ/КАРОСЕРИСКИ МЕХАНИЧАРИ
 • ИНСТАЛАТЕРИ НА НАДВОЗЈЕ И ПОД/СТОЛАРИ
 • ИНСТАЛАТЕРИ НА ВНАТРЕШНИ И НАДВОРЕШНИ АВТОДЕЛОВИ И СЕДИШТА
 • АВТОЛАКЕР
 • АВТОЛАКЕР ПРИПРЕМАЧ
 • ИНСТАЛАТЕР (ПРОЗОРЦИ)
 • ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР
 • ТЕХНИЧАР ЗА ШАСИЈА

Краен рок за аплицирање е 18 август 2019 година, а повеќе за работните позиции и аплицирање можете да прочитате ТУКА.