По рендерот за можниот изглед на камионот на Alfa Romeo, на интернет кружат и бројни рендери за првиот камион на Audi.

Оној кој најмногу првилече внимание е футуристичкиот дизајн креиран од страна на дизајнерот Џереми Дод кој своите погледи за иднината на камионите ги преточил во еден неверојатен рендер.

Во продолжение можете да видите неколку фотографии од овој камион.