Матрикс, компанија која 20 години го снабдува пазарот во Македонија со резервни делови за сите видови на возила објави оглас за вработување на референт за продажба и тоа по еден за во Кавадарци и Радовиш.

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование
  • Задолжително претходно работно искуство во продажба – искуство на продажна позиција во дејноста ќе се смета за предност
  • Познавање на англиски јазик
  • Работно познавање од компјутери (MS Office пакет)
  • Возачка дозвола Б – категорија, активен возач

Рокот за аплицирање завршува на 23.08.2019. Повеќе за условите, одговорностите и начинот за аплицирање прочитајте ТУКА.