Шпанската полиција во Ибица е во потрага по возачот на Ferrari кој на автомобилот возел гола женска.

Настанот се случил во близина на пристаништето во Ибица кога непознат маж развозуваше гола женска на Ferrari 458 Spider, пренесува британски Сан.

Според тамошните прописи, на возачот му се заканува казна од 500 евра или шест негативни поени.