Electronic Arts го објави трејлерот за најновата, 24-та во низа серија од популарната игра Need for Speed Heat.

Во речиси четири минутното видео прикажани се новите функционалности, автомобили и графички елементи што ја прават оваа игра уште подобра и повозбудлива.

Официјално, оваа игра во продажба ќе биде достапна од 8. ноември оваа година.