Аутомакедонија, специјализирана компанија во автомобилскиот сектор и овластен застапник на Opel, Isuzu, Liqui Moly, Wabco, Bridgestone и други светски брендови објавува оглас за вработување за позиција механичар во камионски сервис.

Како потребни квалификации за оваа работна позиција се наведуваат:

  • Минимум средно образование;
  • Претходно искуство во дејноста ќе се смета за предност;
  • Познавање од механика и одржување на товарни возила;
  • Возачка дозвола Б – категорија.

Крајниот рок за аплицирање е 10.09.2019 година. Повеќе околу условите, критериумите и начините за аплицирање прочитајте ТУКА.