Русија дефинитивно е посебен свет, а русите едни од ретките со толку бројни иновативни идеи, а по малку и луди.

Секојдневно гледаме најразлични трансформации на автомобили и подвизи со возилата на четири тркала. Последниот таков доаѓа од Новосибирск каде автомеханичари направија скара на тркала.

Сето тоа благодарение на трансформацијата на легендарниот “Запорожец”