КИА МОТОРС МАЦЕДОНИЈА ДОО ексклузивен застапник на Kia возилата за Македонија објави оглас за вработување на референт за маркетинг и односи со јавност.

Комуникација со медиуми, подготовка на ПР текстови, подготовка на маркетинг кампањеи на настани се задачите кои се предвидени да ги извршува кандидатот.

Крајниот рок за аплицирање на овој оглас е 20.09.2019 год.

Целсниот оглас, условите, критериумите како и начините за аплицирање можете да ги погледнете ТУКА.