Возењето на камион воопшто не е лесно, а особено доколку треба да се направи маневрки на улица со широчина од неколку метри и провалија со длабочина од над 500 метри.

Се чини дека тоа е повеќе предизвик отколку закана за еден камионџија од Кина кој успеа со бројни маневрирања, можеби малку среќа, но многу знаење, да сврти камион на мал простор покрај смртоносната провалија.

Како излгедаше оваа, би рекле лудорија, погледнете на следното видео.