Волво Македонија ВТЦ ДООЕЛ официјален застапник на Волво камионите за Македонија објави оглас за вработување на автоелектричар.

Главни задачи предвидени со оваа позиција се:

  • Дијагностика и поправка возила по Волво стандарди
  • Константно унапредување на знаењата и вештините од оваа област

Повеќе за огласот за вработување и начинот за аплицирање прочитајте ТУКА. Крајниот рок за аплицирање е 16.09.2019 година.