Неверојатна сцена доаѓа од Канада. Возач на кампер кој доцнеше на траект се реши под полн гас да ја помине рампата и да се “качи” на траектот кој веќе беше тргнат.

Траектот се наоѓаше на околу 25 метри од рампата кога возачот се залета и упати кон траектот. За среќа никои од лицата кои беа на траектот не се повредени, а оваа несмасна реакција возачот ја плати со својот живот.

Како изгледаше сето тоа погледнете на видеото во продолжение.