Малите метални колички кои ги произведува Bburago веќе со децении се симбол на секое детство.

Речиси сите ние сме поседувале барем по еден Bburago автомобили, а за сите оние фанатици чија бројка е двоцифрена ви прикажуваме видео кое ќе ве наежи – најдобрите Bburago колички од 90-те година.