Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден има потреба од нови вработувања на баратели на работа, со завршени средни стручни или занаетчиски училишта, со или без работно искуство, за вршење на работни задачи на работните места:

  • Автолимар
  • Столар

Краен рок за аплицирање е 20 септември 2019 година. Повеќе за условите, критериумите и начините за аплицирање прочитајте ТУКА.