Покрај бројните пехари освоени како дел од богатата и успешна кариера, сега починатиот Коби Брајант важеше и за спортист со големи афинитети во автомобилизмот.

Неговиот возен парк составен од бројни возила беше еден од најголемите и најскапите во споредба со останатите спортисти.

Во продолжение ви прикажуваме дел од овој возен парк.

Ferrari 458 Italia

Lamborghini Murcielago

Bentley Continental GT

Ferrari F430

Lamborghini Aventador

Bentley Azure Mulliner

Jeep Wrangler “Call Of Duty: Black Ops” Edition

964 Impala

Cadillac Escalade

Helicopter