Најголемиот македонски градежен изведувач ГД Гранит АД Скопје објави оглас за вработување на возач на цистерна за гориво.

Потребни квалификации:
  • Средна стручна спрема
  • Работно искуство во управување со ТМВ цистерна
  • Пожелно е да поседува АДР картичка со овластување за управување на ТМВ цистерна
  • Тахографска картичка
  • Возачка дозвола Ц категорија
  • За работа на регион Скопје-Куманово-Крива Паланка

Нето платата за оваа работна позиција изнесува 16.400 денари.

Крајниот рок за пријавување е 01.03.2020 година, а повеќе за огласот и начинот на аплицирање прочитајте ТУКА.