Вистинска драма се случи во тунелот Онил во Бостон. Возач на камион изгубил контрола и се преврте по што во прекин беше целосниот сообраќај низ овој тунел.

Она што ги вознемири сите беше потегот на камионџијата кој го управуваше другиот камион на десната лента. Иако сето ова се случи пред неговите очи тој само подзакочи и продолжи да вози.

Целиот настан може да го погледнете на видеото во продолжение.