Да се продаде половен автомобил или мотоцикл за некого значи да се излаже купувачот и побрзо продаде автомобилот или мотоциклот. Сепак има и чесни и искрени купувачи.

Токму таков искрен оглас е објавен на YouTube. Во видео од речиси три минути, на креативен, но пред се искрен начин продавачот го презентира користениот мотоцикл.

Погледнете во продолжение како изгледа тоа.