И-сторија

(И)Сторија: Ањели, Фиат, кризите и предизвиците

ИСТОРИЈАТ НА ФИАТ На 11 јули 1899 година во престолнината на италијанскиот регион Пиемонт, Торино е основана првата фабрика за автомобили наречена ФИАТ односно Fabbrica...

Ова се првите БМВ автомобили (ВИДЕО)

Многумина го одредуваат 303 од 1933 година како првото БМВ. Ако се вратиме на почетокот на минатиот век, ќе видиме дека тоа не е...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Kawasaki лансираше нов модел

Еден од најеминентните производители на мотоцикли, Kawasaki во рамките на EICMA салонот кој се одржа во италијанскиот град Милано го претстави новиот модел Z400. Z400...