И-сторија

(И)Сторија: Ањели, Фиат, кризите и предизвиците

ИСТОРИЈАТ НА ФИАТ На 11 јули 1899 година во престолнината на италијанскиот регион Пиемонт, Торино е основана првата фабрика за автомобили наречена ФИАТ односно Fabbrica...

Ова се првите БМВ автомобили (ВИДЕО)

Многумина го одредуваат 303 од 1933 година како првото БМВ. Ако се вратиме на почетокот на минатиот век, ќе видиме дека тоа не е...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Синот на Михаел Шумахер потпиша со Ferrari

Синот по стапките на таткото. Мик Шумахер, синот на седумкратниот светски шампион Михаел Шумахер и официјално стана дел академијата на Ferrari. Официјализирањето на ова доаѓа...