Ретро автомобил

Ретро автомобил на неделата: Audi Quattro

Моќен како и самото име, Audi Quattro на саемот за автомобили во Женева во 1980 година дебитираше како спортски автомобил со супериорни перформанси. Всушност овој...

Ретро автомобил на неделата: Volkswagen Type 3

На почетокот на 60те години голема популарност добивале автомобилите од C сегментот. Еден од попопуларните автомобили од овој сегмент бил Volkswagent Type 3. Овој...

Ретро автомобил на неделата: BMW M1

Во 70тите години голема популарност имале италијанските автомобили пред се поради спортскиот дизајн. Во овој период германските автомобили не биле тоа што денес се,...

Најдобрите ретро автомобили на саемот во Женева

Покрај тоа што на саемот во Женева се претставени многу новитети и концепти, се претставени и бројни ретро автомобили кои привлекуваат многу големо внимание....

Ретро автомобил на неделата: Mercury Cougar

Ретро автомобил за оваа недела е Mercury Cougar. Oвој автомобил на Mercury за прв пат влезе во производство во 1967 година, но без посериозен...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Синот на Михаел Шумахер потпиша со Ferrari

Синот по стапките на таткото. Мик Шумахер, синот на седумкратниот светски шампион Михаел Шумахер и официјално стана дел академијата на Ferrari. Официјализирањето на ова доаѓа...