Drag&Tuning

Golf II до стотка за само 2,1 секунда (ВИДЕО)

Golf II до стотка за само 2.1 секунда! Звучи неверојатно, но целосно вистинито. Дечките од работилницата Boba Motoring уште еднаш направија одлична преработка на популарката...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ