Лесни комерцијални возила

Volkswagen го произведе 10 милионитото комерцијално возило

Не само како лидер во производството и продажбата на патнички автомобили, Volkswagen е вистински лидер и кога се во прашање комерцијалните возила. Доказ за тоа...

Toyota го претстави новиот Proace City

Јапонскиот производител Toyota во рамките на саемот за комерцијални возила кој на крајот на месецот ќе се одржи во Бирмиген (Англија) ќе ја претстави...

Први фотографии од новата Opel Zafira Life

На интернет се појавија првите фотографии од новата Zafira Life на германски Opel. Како што може да се забележи од фотографиите, екстериерно, овој модел во...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Се вработува возач на цистерна за гориво

  Најголемиот македонски градежен изведувач ГД Гранит АД Скопје објави оглас за вработување на возач на цистерна за гориво. Потребни квалификации: Средна стручна спрема Работно искуство...