Транспорт и логистика

Стопанска комора на Македонија со предупредување на учесниците во меѓународниот сообраќај...

По повод последните случувања поврзани со подметнувањето на мигранти кај македонски превозник, Стопанската комора на Македонија излезе со соопштение преку кое ги предупредува учесниците...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ