Во светот на камионите

Кучиња-роботи влечеа камион (ВИДЕО)

Американската инжинерска компанија со фокус на роботиката на својот официјален YouTube канал под наслов "Mush, Sport, Mush!" објави видео на кое се гледа како...

Султан од Малезија купил камион за 1 милијарда долари!

Султанот Ибрахим Исмаил го купи најскапиот камион. Станува збор за камионот произведен во Бризбејн, Австралија, од страна на Мак Австралија. Камионот е рачно изработен,...

Со 2400 КС, ова е најбрзиот камион на светот (ВИДЕО)

Шведскиот производител на автомобили и камиони Волво и дефинитивно го произведе најбрзиот камион на Светот. Со 2400 КС "Железниот витез" на Волво е најбрз...

Погледнете го најголемиот камион во Светот (ВИДЕО)

Најголемиот камион-кипер доаѓа од Белорусија. Камионот BelAZ-75710 произведен во фабриката на Белоруската Автомобилска Компанија е најголем во светот и може да носи до 450...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ