Светот на мотоциклите

Падна под шлепер и без проблем стана (ВИДЕО)

Неверојатно видео ни доаѓа од САД. Имено, мотоциклист успеа без посериозна повреда да стане на нозе откако со својот Kawasaki Z1000 "поминаа" под шлепер.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ