Огласи за вработување

Аутомотив Груп со отворени три работни позиции

Аутомотив Груп, овластен дистрибутер и сервистер за Renault возилата во Македонија објави оглас за вработување за три работни позиции и тоа: авто-механичар, авто-лимар и...

Olympia Motors вработува – отворени се повеќе работни позиции!

Olympia Motors вработува: АВТО-МЕХАНИЧАР Стручно образование Познавање и способност за сервисирање на возила Претходно работно искуство ПОМОШНИК АВТО-МЕХАНИЧАР Стручно образование 3. СЕРВИСЕН СОВЕТНИК Познавање на...

Мотоцентар вработува автомеханичар/сервисер

Мотоцентар, застапник на BANDAG, NOKIAN, TIP TOP и други познати светски брендови објавива оглас за вработување на автомеханичар/сервисер. Потребни квалификации: Минимум средно образование Претходно работно...

Детоил со оглас за вработување во Демир Капија

Компанијата за трговија за трговија на мало со нафтени деривати Детоил објавува оглас за вработување за три работни позиции во Демир Капија. Првата работна позиција е...

Дени Интернационал објавува оглас за вработување за две работни позиции

Познатата македонска компанија Дени Интернационал има потреба од двајца извршители за две работни позиции: Сметководител и Возачи Во однос на првата работна позиција, потребни услови кои...

МАН Македонија вработува!

МАН Македонија генерален увозник на MAN комерцијалните возила и MAN оригинални резервни делови објавува оглас за вработување за две работни позиции: автомеханичар и автоелектриач. Потребни...

Аутомакедонија вработува автомеханичар

Аутомакедонија, специјализирана компанија во автомобилскиот сектор и овластен застапник на Opel, Isuzu, Liqui Moly, Wabco, Bridgestone и други светски брендови објавува оглас за вработување...

Оглас за вработување во Детоил

Компанијата за трговија за трговија на мало со нафтени деривати Детоил распишува оглас за пумпаш на бензинска станиза за Скопје и Куманово.  Потребно ССС, познавање на...

Оглас за вработување во ОлиШпед

Оли Шпед една од водечките компании за транспорт и логистика во Македонија и пошироко го проширува својот тим со возачи.   Потребни квалификации: Завршено средно образование ...

MAN Македонија објавува оглас за вработување

МАН Македонија генерален увозник на MAN комерцијалните возила и MAN оригинални резервни делови објавува оглас за вработување за две работни позиции: Администратор и Соработник...

Лукоил Македонија вработува економист

ЛУКОИЛ Македонија поради проширувањето на својот тим има потреба од вработување на економист. За таа цел распишува оглас за оваа работна позиција кој трае...

Мотоцентар вработува во Прилеп и Скопје

Мотоцентар застапници на неколку светски познати брендови објавија оглас за вработување на вулканизер на патнички гуми во Скопје и Прилеп. Потребни квалификации: минимум средно...

Оглас за вработување во М Кар

Овластениот увозник на BMW и Mini за Македонија, М Кар, објавува оглас за вработување за работното место Механичар. Кандидатот треба да поседува соодветно стручно...

Оглас за вработување во Аутомакедонија – отворени се две работни позиции

Аутомакедонија, специјализирана компанија во автомобилскиот сектор и овластен застапник на Opel, Isuzu, Liqui Moly, Wabco, Bridgestone и други светски брендови објавува оглас за вработување...

Оглас за вработување во Оли Шпед

Оли Шпед една од водечките компании за транспорт и логистика во Македонија и пошироко го проширува својот тим со возачи. Потребни квалификации: Завршено средно образование ...

Оглас за вработување на механичари и лимари во Дени Интернационал

Познатата македонска компанија Дени Интернационал има потреба од двајца извршители за две работни позиции: автолимар на тешки товарни возила и механичар на...

Оглас за вработување во Van Hool

Една од најуспешната странска директна инвестиција, а воедно и компанија која оперира во Македонија, VanHool објави оглас за повеќе вработувања на 13 работни позиции...

Оглас за вработување во Deluxe Auto

Овластениот дистрибутиер на возилата на Skoda, Volkswagen и Seat, Делукс Ауто од Куманово има потреба од четири извршители за две работни позиции. Поради зголемување...

Оглас за вработување во Аутомакедонија

Аутомакедонија, специјализирана компанија во автомобилскиот сектор и овластен застапник на Opel, Isuzu, Liqui Moly, Wabco, Bridgestone и други светски брендови објавува оглас за вработување...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Синот на Михаел Шумахер потпиша со Ferrari

Синот по стапките на таткото. Мик Шумахер, синот на седумкратниот светски шампион Михаел Шумахер и официјално стана дел академијата на Ferrari. Официјализирањето на ова доаѓа...