Огласи за вработување

Лукоил Македонија вработува економист

ЛУКОИЛ Македонија поради проширувањето на својот тим има потреба од вработување на економист. За таа цел распишува оглас за оваа работна позиција кој трае...

Gulf вработува продавач/ка

Gulf бензинските пумпи објавија оглас за вработување на продавач/ка на бензинска пумпа во Скопје. Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета...

Оглас за вработување во Van Hool

Една од најуспешната странска директна инвестиција, а воедно и компанија која оперира во Македонија, VanHool објави оглас за повеќе вработувања на 13 работни позиции...

Аутомакедонија вработува механичар во камионски сервис

Аутомакедонија, специјализирана компанија во автомобилскиот сектор и овластен застапник на Opel, Isuzu, Liqui Moly, Wabco, Bridgestone и други светски брендови објавува оглас за вработување...

Макпетрол вработува автомеханичар

Најголемиот ланец на бензински пумпи во Македонија, Макпетрол објави оглас за вработување на двајца работници на определено време од 5 месеци на работно место...

Оглас за вработување во Аутомакедонија

Аутомакедонија, специјализирана компанија во автомобилскиот сектор и овластен застапник на Opel, Isuzu, Liqui Moly, Wabco, Bridgestone и други светски брендови објавува оглас за вработување...

Киа Моторс Македонија вработува!

КИА МОТОРС МАЦЕДОНИЈА ДОО ексклузивен застапник на Kia возилата за Македонија објави оглас за вработување на референт за маркетинг и односи со јавност. Комуникација со...

Оглас за вработување во ОлиШпед

Оли Шпед една од водечките компании за транспорт и логистика во Македонија и пошироко го проширува својот тим со возачи.   Потребни квалификации: Завршено средно образование ...

Оглас за возачи со Ц и Е категорија

Познатата словенечка транспортна фирма RedSped објави оглас за вработување на возачи со Ц и Е категорија. Атрактивна заработувачка, редовна плата, дневница плус бонуси, платени патни...

Оглас за вработување во Deluxe Auto

Овластениот дистрибутиер на возилата на Skoda, Volkswagen и Seat, Делукс Ауто од Куманово има потреба од четири извршители за две работни позиции. Поради зголемување...

Волво Македонија вработува автоелектричар

Волво Македонија ВТЦ ДООЕЛ официјален застапник на Волво камионите за Македонија објави оглас за вработување на автоелектричар. Главни задачи предвидени со оваа позиција се: Дијагностика...

Оглас за вработување во Детоил

Компанијата за трговија за трговија на мало со нафтени деривати Детоил распишува оглас за пумпаш на бензинска станиза за Скопје и Куманово.  Потребно ССС, познавање на...

Ramstore вработува возач со Ц категорија

Ланецот на супермаркети Ramstore објави оглас за вработување на возач со Ц категорија. Како потребни квалификации во огласот се наведуваат: минимум средно образование, задолжително работно...

Оглас за вработување во Јавното Претпријатие за Државни Патишта

Јавното Претпријатие за Државни Патишта согласно важечките законски регулативи кои произлегуваат од Законот за работни односи и Законот за вработени во јавниот сектор објавува...

VanHool објави оглас за вработување

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден има потреба од нови вработувања на баратели на работа, со завршени средни стручни или занаетчиски училишта, со или без...

Аутомакедонија вработува автомеханичар

Аутомакедонија, специјализирана компанија во автомобилскиот сектор и овластен застапник на Opel, Isuzu, Liqui Moly, Wabco, Bridgestone и други светски брендови објавува оглас за вработување...

Gulf вработува раководител и продавач/ка на бензинска пумпа

Ланецот на бензински станици Gulf објави оглас за вработување на раководител на бензинска пумпа и продавач за својата станица во Гевгелија. За позицијата раководител на...

Оглас за вработување на механичари и лимари во Дени Интернационал

Познатата македонска компанија Дени Интернационал има потреба од двајца извршители за две работни позиции: автолимар на тешки товарни возила и механичар на...

МАН Македонија вработува!

МАН Македонија генерален увозник на MAN комерцијалните возила и MAN оригинални резервни делови објавува оглас за вработување за две работни позиции: автомеханичар и автоелектриач. Потребни...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ